Καλλιστεία και ψΟφοφορία για το TOP10 φασιστοvideo!!

sinthimata-se-toixous-me-toixous-01-xaxa.gr_

Μετά από ιδέα-προτροπή του φίλου μου Γιάννη να δημιουργήσω ένα συγκεντρωτικό θέμα με τα καλύτερα βίντεο των φασιστών που μας χάρισαν στιγμές γέλιου (χωρίς να το θέλουν), αποφάσισα να διοργανώσω poll/καλλιστεία για να αναδείξουμε τον ηλιθιότερο. Ίσως είναι ένας τιμητικός τίτλος γι’αυτόν.

 

Υ.Γ: Δυστυχώς δεν έχουμε το βίντεο της εκτέλεσης στο Ν. Ηράκλειο που το ανακηρύσσουμε επίτιμα νικητήριο!

 

 

10. Πλαπούτας – Γιατί θα ψηφίσω χρυσή αυγή

Τι να πεί κανείς για τον Πλαπούτα τον κούνελο…όνομα και πράγμα. Τον παρομοίασαν ως πιο χαζό και από νούφαρο, πράγμα που ξεσήκωσε αντιδράσεις (και είναι λογικό) απο όλες τις αντισπισιστικές δράσεις.  Ο Πλαπούτας έχει διπλή συμμετοχή στα καλλιστεία αν και πιστεύω οτι θα έπρεπε να γίνει ένας διαγωνισμός για πάρτι του, μια αναζήτηση για τα υπόλοιπα βίντεο του θα σας πείσει. Στο παρόν βίντεο είναι την εποχή που ήταν στην (ΧΑ για να πετάει τα σκουπίδια να δέρνει όποιον πείραζε τον πρόεδρο κλπ.) και μας εξηγεί τους λόγους που θα ψηφίσει ΧΑ. Όποιος έχει τα κότσια τον προκαλώ και δεν θα χάσει, ας διαβάσει τα σχόλια απο κάτω!! ΟΛΑ!! Πραγματική μάχη…γέλιο μέχρι δακρύων!!

Highlights: Το κοιμισμένο βλέμμα που σε πείθει οτι δεν λειτουργεί βάση κάποιου εγκεφάλου, το επιχείρημα της “δυνατής ιστορίας” που κάνει το χουντικό “κοιμόμασταν με τα παπούτσια έξω απο την πόρτα” να φαντάζει κομμάτι απο τον λόγο του Άρη στη Λαμία και φυσικά το τέλος που η προσωπική του για χρόνια οπερατέρ και μάνα του παλεύει να κλείσει την κάμερα μισό λεπτό….και φυσικά δεν κόπηκε ποτέ στο μοντάζ!!

http://www.youtube.com/watch?v=ahxiCfEaVus

 

 

9. Καιάδας στη Βουλή, η Άντελα Δημητρίου που τότε;; Στον Λευκό Οίκο;

Ο “Εγέρθουτου” της ΧΑ που ο παππούς του διάβαζε τον ριζοσπάστη όταν έβγαινε φύλλο μόνο για τον Λαμπράκη και άλλους πέντε, που έχει φιλαράκια “αναρχικούς” (;;), και που στον φούρνο του πατέρα του είναι ο μόνος έλληνας (;;;) απο τα 10 άτομα προσωπικό….ε ναι αυτός λοιπόν, χάρηκε τόσο πολύ όταν του ανακοίνωσαν οτι θα μπούνε στη Βουλή (μετά κατάλαβε οτι δεν εννοούσαν την Βούλα και ακύρωσε σωσίβια, μπάλες θαλάσσης, καρέκλα με βασή-στήριξης για τον φραπέ) και με την είσοδό του, αφού ξεπέρασε το αρχικό σόκ και μίλησε μετά απο 3-4 μήνες…έκανε την Άντζελα να φαντάζει Μπαμπινιώτη και το “εγέρθουτου” κάτι σαν είδος σπάνιας γραφής που ο θρύλος (ναι για τον γαύρο θα νόμιζε ο ίδιος) λέει οτι την φέρανε στην γή, εξωγήινοι.

Highlights: Όλο το βίντεο είναι χαι λαιτ…δείτε το!

http://www.youtube.com/watch?v=vOZlhDf7Rgs

 

 

8. Ηλιόπουλος – Ζούγκλα

Ο Ηλιόπουλος που αναφέρεται στα καταστατικά ως βουλευτής της ΧΑ, αλλά τον γνωρίζουν ώς μπράβο ακόμη και οι πέτρες στους φασίστες…την επόμενη απο έναν διαπληκτισμό με τον πρόεδρο της βουλής και κατα συνέχεια την ώρα της αποβολής του με όλο το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, τον καλεί ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ στον αέρα να μιλήσει περί αυτού. Αλλά ξέρουμε πολύ καλά τι λαμόγιο είναι ο Μάκης Τριανταφυλόπουλος που σίγουρα θα έχει ενοχοποιητικό βίντεο μέχρι και για τον Ομπάμα, του έχει στήσει την τέλεια ενέδρα. Του βάζει ώς ανακριτή τον καλύτερο του μαθητή (Καραμέρος)…τέλεια εκπαιδευμένο με κρύο αίμα σαν σουτέρ στο NBA, και τον χτυπάει στον τοίχο σαν χταπόδι. Δηλαδή κάποια στιγμή (που λέει ο λόγος) τον λυπήθηκα.

Highlights: Τα επιχειρήματα του Ηλιόπουλου, η τελευταία απάντηση του Ηλιόπουλου στο τέλος του βίντεο (που όντως είναι και ότι πιο έξυπνο λέει σε ολο το βιντεο), τα επιχειρήματα του Ηλιόπουλου, Καραμέρος, τα επιχειρήματα του Ηλιόπουλου…;-ρ

 

 

7.Απόγονος των 300

Μετά απο πορεία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αμερικής στις 13 Ιουνίου 2011 εντοπίζεται ένας….(;;;) παπ-άριος και ξυλοκοπείται με το πέρα για πέρα ισότιμο και προβλεπόμενο λιντσάρισμα. Για να γλυτώσει μπαίνει σε ένα βενζινάδικο και εκεί καλούν ασθενοφόρο να τον παραλάβει. Οι αντιφασίστες γνωστοί για την αγάπη τους ως προς την απώλεια της φασιστικής ζωής, τον φυλάνε μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ….τα υπόλοιπα στο βίντεο.

Highlights: Η μούρη του (από τις πιο άσχημες που έχουν υπάρξει), η καταγραμμένη αγωνία μωρού παιδιού και το κλάμα…και φυσικά τα κοσμητικά επίθετα!

 

 

6.Ανάθεμα, ανάθεμα, ανάθεμα

Το μόνο βίντεο που δεν απαρτίζεται από μέλη της ΧΑ…και είναι εντελώς κάψιμο και παράνοια το βίντεο, ωδή στον ελληναρισμό και τον μικροαστισμό. Δείτε το μέχρι το τέλος…2 τινά…η θα κάνετε φόνο η θα γίνεται καλύτεροι….

Highlights: Ανάθεμα…….

 

 

5.Πλαπούτας – Απειλεί, κάψιμο μαυροκόκκινης.

Η δεύτερη συμμετοχή που Κούνελου…δεν περιγράφω άλλο!!!

Highlights: Η σημαία που είναι αγορασμένη απο κατάστημα στο μοναστηράκι, το βλέμμα του που είναι πιο χαζό απο τα προηγούμενα βίντεο, που την σβήνει με το λάστιχο της αυλής…και φυσικά η μάνα του που ακούγεται στο 0:35 και τον κράζει!! “Τι καις εκεί” ;-ρρ

 

 

4. Δράμα  (κατάθεση στεφάνου απο την ΧΑ στη Δράμα…το αφήνω σκέτο δράμα που τα περιλαμβάνει όλα)

Η ΧΑ στην Δράμα καταθέτει στεφάνι μόνη της, με δικιά της “παρέλαση” δικά της στρατιωτικά παραγγέλματα και με αγνώστου εθνικότητας μέλη.

Highlights: Νομίζω η προσοχή μπροστά απο το μνημείο…ειδικά εκει που το σκέφτεται λίγο πριν το λάθος πόδι σου δίνει την εντύπωση οτι παίζει να το κάνει πρόβες μήνες ολόκληρους…αλλά δεν υπάρχει εγκέφαλος για να το αποθηκεύσει….

 

 

3. Πάτρα 3 ΧΑυγίτες μέσα σε αμάξι ξυλοκοπημένοι (ακόμη εκει παίζει να είναι)

Μπήκαμε στο TOP3 με τα φαβορί…τι να πεί κανείς για αυτό το βίντεο. Τόσες ατάκες σε 1:50 λεπτό όχι ο Κοντοπίδης αλλά ούτε σε stand up comedy του Ricky Gervais δεν ακούς….Ο μόνος Τάκης που κατάφερε να ξανακάνει μόδα το όνομα “Τάκης” στα χείλια όλου του κόσμου, μετά τον Τάκη τον Raver…και όχι μόνο αυτός αλλά και η γυναίκα του που κλέβει την παράσταση οπού και στην οποία οφείλονται όλες οι ατάκες του βίντεο! Για την ιστορία το αμάξι αυτό πέρασε μπροστά απο αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πάτρα, προκαλέσανε, έβρισαν, ξεκίνησε κυνηγητό…αλλα κάπου εκεί έρχεται ο Αϊνστάιν ως απο μηχανής θεός με την θεωρία περι απεριόριστης βλακείας…γιατί οι φασίστες σταμάτησαν στο φανάρι…ε το πρώτο κόκκινο στην ιστορία που κράτησε τόσες ώρες…

Highlights: Ένα νερό, τι είμαστε, ένα νερό, είναι πάσχοντας ο άνθρωπος, ενα νερο, δεν το περίμενα, ενα νερο, Τάκη κουράγιο, ενα νερό, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ!!!

 

 

2. Κρήτη – Ξυλοδαρμός φασίστα

Το βίντεο αυτό είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του διαγωνισμού…το βίντεο αυτό βγήκε περίπου ίδια εποχή με τον Χρυσαυγίτη Ούγκ αλλά δεν προπαγανδήθικε όσο έπρεπε και έπεσε στα ρηχά. Μπορεί να μην έχει το άστρο του Ούγκ αλλα το δράμα που περιγράφει και έζησε ο φασίστας είναι πέρα για πέρα απολαυστικό.
Υ.Γ: Δεν είναι ψευδός αν απορήσετε γιατί λέει το “Σ” κάπως παράξενα…δόντια δεν είχε απο τους άνανδρους που του στήσανε ενέδρα. (πολύ οξύμωρο να σου στήνουν ενέδρα άνανδροι!)
Υ.Γ2: Το μηχανάκι υπάρχει ακόμη, μόνο το τιμόνι έχει πουληθεί…80 ευρώ διαδόστε το να σώσουμε το DNA.

Highlights: Το χαμένο δόντι, το πώς εξηγεί τα πάντα, γενικότερα η περιγραφή των πραγμάτων…άνετα το έκανε σε τοπικό ποδοσφαιρικό αγώνα απο αυτά που σε παίρνει ο ύπνος.

 

 

1. Χρυσαυγίτης Ούγκ

Το προσωπικό μου αγαπημένο…το ψήφισα το λέω στεγνά. Δεν υπάρχει….Το top comment απο κάτω τα λέει όλα…”Τελικά γίνεται να μιλήσεις ανορθόγραφα”…δεν είναι το τι είναι το μέσο ζάκι σε συγκέντρωση της ΧΑ, δεν είναι ότι του δίνουν βήμα να μιλήσει, δεν είναι απλώς οτι μιλάει και αυτά που λέει…είναι το οτι έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και οι κινήσεις του δείχνουν να καταλαβαίνει τι λέει….Θέλω να δώ ντιμπειτ μεταξύ αυτού και του πρόεδρου του Εδεσσαϊκού.
Υ.Γ: Μετά απο Πλαπούτα προτείνω να διαβάσετε τα κόμμεντς απο κάτω….;-ρ

Highlights: “Αιαιαιαιαια ιπάρχουν πάρα πολά τα δρόμαινα, πρότον δε θα μηλήσο για θέματα αναιργίας, να μηλήσο για θέματα αλωδαπούς τα οπία ούται η ελινικοί αστεινομύα μποροί να λάβι τα δρόμαινα, μπωρούμε εμίς σα νεαρί κε σαν απλί Έλινες πωλίτες να καθαρύσουμαι αφτά που βλαίπουμε κε μώνο.”

 

 

 

Ψοφοφορία:

[polldaddy poll=7536630]

 

(τρολλάρετε ΕΛΕΥΘΕΡΑ)

2 thoughts on “Καλλιστεία και ψΟφοφορία για το TOP10 φασιστοvideo!!”

  1. Reblogged this on Mpalothia and commented:
    Μια ψηφοφορία για πολλά γέλια…
    Δείτε όλα τα βίντεο!!! Αξίζει!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *