Με σκοπό την αποσυμφόρηση μικροαστικών εγκεφάλων

Για να ξέρετε χαζούλιδες ντετέκτιβ, συνομοσιολόγοι, αριστεροί, δεξιοί, κουλοί και ψυχαναγκαστικοί ότι αν κάτι βρωμάει περισσότερο στην υπόθεση των δύο ψόφιων μιασμάτων στο Ν. Ηράκλειο και πάντα όσον αφορά την μεριά του κράτους ώστε να χειρίζεται την υπόθεση όπως θέλει αυτό σε περίπτωση που δεν βγει ανάληψη ευθύνης. Δεν είναι άλλο απ’ το ότι δεν έχει δοθεί το βίντεο από τις κάμερες στη δημοσιότητα.

Γιατί από εκεί είναι πασιφανές ποιος την έκανε την δουλειά, και όποιος έχει ασχοληθεί (όχι να έχει κάνει, τεχνικά μιλάω) με τέτοιες υποθέσεις ξέρει. Τι φοβούνται μην σοκαριστούν οι ευαισθητούληδες (sic) πολίτες; Ποιοι ρε;; Οι κοινωνικοί δράκουλες που ψοφάνε για αίμα, λαϊκά δικαστήρια μεταναστών;; Η που στα τροχαία της εθνικής με κομμένα πόδια και κεφάλια κόβουν ταχύτητα σαν να περνάνε από την γέφυρα του Ισθμού για να δούνε το θέαμα;;

Τον Παύλο εξώφυλλο σου δώσανε και ούτε καν νεκρό…ΝΑ ΞΕΨΥΧΑΕΙ και παρά το “πογκρόμ” έκανε ρεκόρ πωλήσεων το φύλλο και αφού πρώτα το είχε δει ήδη όλη η Ελλάδα μια εβδομάδα νωρίτερα απο το ίντερνετ.

Αφού μιλάνε για τρομοκρατία τι φοβούνται; Να μας το δείξουνε να δούμε τους αναρχικούς με τα διπλά γάντια και τα κολλημένα μανίκια με μονωτική ταινία, προς αποφυγήν πτώσης τριχών και DNA. Μήπως μικροαστούλη-αριστερέ-δεξιέ η κουλέ φοβούνται μην δεις τους εκτελεστές με τίποτα δερμάτινα μπουφάν και χρυσές αλυσίδες στον λαιμό και σπάσει το παραμύθι;

Μην είσαι για ακόμη μια φορά τόσο ρομπότ και σκοτίζεις το μυαλουδάκι σου με κινδυνολογίες…αυτοί το κάνουν το παιχνίδι προς το παρόν και εσείς είστε τα πιόνια.

Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *